Delta i Atlaskotans hösttävling - vinn presentkort!

Delta i Atlaskotans hösttävling - med chans att vinna ett presentkort på 750 kr att använda vid en behandling!

Atlaskotans hösttävling 2017Nu startar höstterminen och från den 21/8 till den 30/9 pågår Atlaskotans hösttävling med chans att vinna ett presentkort på 750 kr som kan användas vid en Atlasbehandling, Extra Atlasbehandling eller vår behandling med Djupverkande vibrationsmassage.

 

Gör så här!

1) Läs villkoren för tävlingen (se längre ner på sidan)

2) Gå till tävlingsformuläret >>

 

Priser:

Varje måndag i sex veckor fr.o.m  28 augusti utses en vinnare av ett presentkort a 750 kr.

(Tävlingsbidrag kan lämnas t.o.m. 30 september.)

 

Vinnare!

Vecka 1: Estelle Olsen, Simrishamn.

Vecka 2: Annelie Nilsson, Stockholm

Vecka 3: Ulla Andersson, Göteborg

Vecka 4: Sandra Israelsson, Borlänge

 

Villkor för deltagande i tävlingen:

  1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Vid publicering av vinnare kommer personuppgifter som förnamn och efternamn att publiceras på Internet. Om du vill ändra felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 2 nedan.

  2. Postadress: Atlaskotan/ATLANTOtec Nordic AB, Månskärsvägen 9, 141 75 Kungens Kurva.  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  3. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

  4. För att vara med och tävla måste du svara på ett antal frågor i tävlingsformuläret.

  5. Endast ett tävlingsbidrag per person godkänns.

  6. En vinnare per vecka utses av en jury bestående av representanter från Atlaskotans huvudkontor. Juryn utser vinnarna baserat på rätt svar på frågan 1, 2 och 3. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

  7. Priserna består av presentkort som kan användas vid betalning av en behandling på någon av Atlaskotans kliniker i Borlänge, Borås, Gislaved, Göteborg City, Helsingborg, Karlstad, Kungens Kurva, Kungsbacka, Malmö, Simrishamn, Stockholm City, Sundsvall samt Umeå. Vi utser 1 st vinnare av presentkort på 750 kr varje vecka t.o.m. veckan efter tävlingsperiodens slut. Priset är personligt och kan ej överlåtas till en annan person. Vill man ge en möjlighet för en annan person att vinna, kan man skicka informationen om tävlingen till den personen, som anmäler sitt eget tävlingsbidragPresentkortet gäller i ett år. Presentkortet gäller inte för köp av produkter. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
  8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn publiceras på www.atlaskotan.net samt www.facebook.com/atlaskotan.atlantotecVi skickar sedan presentkortet via ett brev till den adress som du angivit. 

  9. Atlaskotan tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Atlaskotan. Atlaskotan tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

  10. Tävlingsperiod: 21 augusti – 30 september. 

 

BOKA DIREKT!Nyhetsbrev

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Jag vill bli kontaktad

Hur många ögon har en människa?

Vi samarbetar med