Framgångsrikt koncept fyller 10 år

10 årsjubileumEfter 10 år av att framgångsrikt ha behandlat över 20 000 personer i Sverige, kan de stolta Atlasterapeuterna nu sträcka lite extra på sig. 60-80 % av patienterna har hävdat att de antingen helt blivit av med sina besvär, eller blivit bättre. Tycker man då om att hjälpa andra, så har det givetvis varit en fantastisk resa.

De Atlasterapeuter vi talat med, som alla har mångårig erfarenhet, är mycket nöjda med resultaten man sett från sin egen tillämpning av ATLANTOtec-metoden. Den unika djupverkande vibrationsmassagen klarar av att släppa på spänningar som ingen klarar av med bara händerna. Den för Atlaskotan och ATLANTOtec-metoden, exklusiva utrustningen Atlantovib, är nyckeln till de enastående resultaten.

Man vill nu fira detta 10-ÅRS JUBILEUM med 10% rabatt till nya och gamla kunder som bokar en Atlasbehandling eller Extra Atlasbehandling baserad på ATLANTOtec-metoden. 

Erbjudandet gäller för bokningar gjorda till sista maj 2018. Själva behandlingen som bokas kan göras senare.

Uppge rabattkod: jubileum10

Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

BOKA DIREKT!Nyhetsbrev

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Jag vill bli kontaktad

Hur många ögon har en människa?

Vi samarbetar med