Behandling med Atlantomed-metoden

Vår Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Välj mottagning

INVIGNINGEN AV SKELLEFTEÅ-KLINIKEN

Under en klarblå himmel och i strålande sol kunde den gångna helgen den senaste kliniken i Atlaskotanfamiljen invigas i Skellefteå.

Trots ett väder som säkert lockade många till andra aktiviteter en lördag, och trots att fotbolls-VM också konkurrerade, lockade lördagens invigning ett drygt femtiotal besökare.

Redan innan klockan 12, då invigningen skulle ta sin början, hade det samlats ett tiotal besökare som tålmodigt väntade i den lilla foajén. I foajén hade också en mängd färgglada ballonger fästs i taket. Varje ballong hade en lottsedel i sig. Och det väckte stor munterhet bland gästerna när de fick dra ned var sin ballong och smälla dem för att utröna ifall de vunnit i lotteriet som anordnats.

Atlaskotan Staffan med kund
Staffan Berggren fick svara på åtskilliga frågor från intresserade besökare.

Staffan Berggren, som driver kliniken, fick nöjet att ta emot besökarna när de kom och även ta emot de första frågorna som ofta fanns bland dem. I behandlingsrummet fanns Ulla Eriksson-Bergström som kunde informera om hur undersökning och behandlingen går till, samt även berätta om övriga tjänster som erbjuds. Ulla hade också fullt upp framför datorn med att hjälpa gäster som ville boka tid för undersökning. 

Atlaskotan Skellefteå Ulla
Ulla Eriksson-Bergström arbetar koncentrerat framför datorn med att boka in kommande undersökningar.

 Ett uppskattat och lyckosamt inslag var att det i ett massagerum iordningsställts så att det på en skärm rullade en film där Gert Eriksson mycket pedagogiskt guidar tittarna genom hela atlaskotankonceptet. Många av besökarna uttryckte att den drygt 6 minuter långa filmen var mycket informativ och bra!

Birgitta Bergström cirkulerade bland gästerna, fick svara på frågor och såg till att de fick ta del av dryck och tilltugg som det bjöds på.

Slutligen vid tresnåret kunde hela evenemanget avslutas och med tillfredställelse noteras ett mycket positivt mottagande från våra besökare och tacksamhet för de blommor och lyckönskningar som kom in under dagen.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Där får du bland annat hälsotips, information om våra behandlingar samt senaste nytt.

Du kan när som helst säga upp nyhetsbrevet.

Please enable the javascript to submit this form

Kontakta oss

Kontakta oss på tfn för att boka tid eller för att fråga oss om behandlingen.

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa. Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 27.000 personer i Sverige.

10 ars
Kontakta

Arenavägen 29, 8 tr, 121 77 Stockholm - Globen

Snabbmeny