Atlaskotan Gislaved och Borås har 10-års jubileum

 20% rabatt på Atlasbehandling nybesök under mars-april 2021. 10 års jubileum

 I år har Heidi Johansson jobbat som egenföretagare och som atlasterapeut inom friskvård & hälsa i 10 år.

 

Heidi JohanssonDet här är hennes historia:

”Jag vill gärna dela med mig av min ”resa” 2001 råkade jag ut för en whiplashskada som ledde till att jag fick stora problem med min nacke och hela kroppen påverkades negativt, hade mycket smärta och var begränsad i rörlighet bla. Jag slutade aldrig att kämpa för att jag skulle bli bättre i min kropp, provade allt sjukvården erbjöd i 2 års tid därefter när de inte hade mer att erbjuda, provade jag alternativa behandlingsmetoder som hjälpte ett litet tag därefter kom smärtan tillbaka, åkte till USA  2003 och opererades i nacken (triggerpunktskirurgi) blev 50% bättre men hade fortfarande stora problem 9 år efter min olycka 2010 ändrades mitt liv. Jag fick livet tillbaka efter en behandling av Atlaskotan, behandlingsmetoden heter Atlaskotan (Atlantotec). Jag blev så euforisk efter behandlingen, kände att tänk om jag kunde hjälpa andra att få tillbaka sina liv också? Jag kontaktade utbildningsansvarig och det visade sig att de skulle utbilda mer personal och öppna fler kliniker, året efter öppnade jag upp min klinik i Gnosjö. Jag är så glad och tacksam att jag vågade lyssna på mitt  och öppna upp kliniken, jag känner stor tacksamhet för alla fina människor som kommit på behandling all kunskap jag har fått under alla år genom att ha ett öppet sinne.”

  Senare flyttade hon sin klinik till Gislaved samt öppnade ytterligare en i Borås där Mahri Sörman började jobba med henne. Ett bra team som hjälpt många. 

Heidi och Mahri atlaskotan Borås

 

 Läs mer on Atlasbehandlingen här.

 Boka en atlasbehandling nybesök i Gislaved eller Borås skriv koden 10 ÅR, så får du 20% rabatt.

 Välkomna!

BOKA DIREKT!Nyhetsbrev

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Jag vill bli kontaktad

Hur många hjul har en bil

Vi samarbetar med