Djupverkande vibrationsmassage

Det finns möjlighet att boka Friskvårdsmassage med den specialutvecklade AtlantoVib-utrustningen, vilken ger en unik djupverkande vibrationsmassage av muskulaturen i rygg och nacke. Behandlingen inleds med kort uppvärmning av musklerna med hjälp av infravärme. Därpå följer massage som kontinuerligt arbetar med olika frekvenscykler, och använder den optimala resonansfrekvensen, för att få maximal avslappning av de berörda musklerna.

För mer ingående detaljer om AtlantoVib-tekniken läs mer här >>

 

 

Denna massage passar bra för personal och yrkesarbetande som har enformiga, ansträngande och/eller belastande kroppsställningar i sitt arbete, för att förebygga arbetsskador och spänningar samt förhindra besvär.

Friskvårdsmassage för företag: Intresseanmälan >>

Den passar även bra för dig som redan gjort en Atlasbehandling men känner att du vill ha hjälp att ytterligare få musklerna på specifika ställen att slappna av samt för att stödja och balansera kroppen ytterligare.

Tid: ca 45-60 minuter

Pris: 895 kr

 

BOKA DIREKT

 

Vilka områden behandlas?

Behandlingen anpassas efter dina behov. Områden som kan behandlas är nacke, bröstrygg, ländrygg och höft/sacrum/säte. Även käk/tuggmuskler eller "den sneda halsmuskeln" - sternocleidomastoideus är områden som vi utför behandling mot.

Djupa ryggmuskler, nacke

Punkter höft säte sacrum

Punkter käkar

Gör dig själv en tjänst och boka en - djupverkande vibrationsmassage med AtlantoVib

Boka direkt

BOKA DIREKT!Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Vi samarbetar med