"Min huvudvärk och nackvärk är i stort sett borta".

Louise Skogh

Account Manager

 

Louise Skogh led av återkommande daglig huvudvärk och nackvärk i flera år innan hon testade en Atlasbehandling vintern 2015 hos Atlaskotan i Kungens Kurva.

 

Efter behandlingen blev hon nästan helt fri från sina besvär och fortfarande tre månader efter behandlingen kände hon sig mycket mindre stel i nacken och ryggen samt huvudvärken och var nästan helt borta.

 

Louise besvär startade efter en olycka 1999. Hon testade sjukgymnastik, kiropraktor, naprapat, akupunktur men inget gav henne någon bestående lindring. Läkarna sade att verken var kronisk. Hennes huvudvärk och migrän var det som besvärade henne mest vilket påverkande henne på alla plan i livet.

 

Nu vill Louise vill gärna rekommendera andra med samma besvär att pröva en Atlasbehandling.

"Mindre snedbelastningar i kroppen - kan troligen minska risken för belastningsskador" 

Hockeyspelarna Erich och TexAtlaskotan Gnosjö /Gislaved hade besök av hockeyspelarna Eric Karlsson och Tex Williamsson från Gislaved SK, A-lag.

Eric Karlsson

Eric hade framförallt stora problem med vänster knä på grund av att han hade en snedbelastning i kroppen. Detta påverkade även hans höft och rygg. Huvudvärk var också ett problem.

"Mina problem med höft och rygg har försvunnit och mitt besvär med knät på isen har minskat betydligt. Även huvudvärken har minskat.

Jag kan rekommendera denna behandling till andra hockeyspelare. Man såg resultat tydligt genom att bilderna som togs. Jag har varit hos kiropraktorer, naprapater och annat tidigare men tycker att Atlaskotans behandling hjälpt mig klart bäst."

- Eric Karlsson

Tex Williamsson

Målvakten Tex största problem var hans migrän som han haft i ett antal år. Han fick även ofta ont i bröstryggen som gjorde att han fick ta extra pauser eller gå av isen helt ibland.

"När jag gick på isen första gånget efter behandlingen så kändes det som att jag fått en extra muskel. Jag blev helt slut efter några övningar. Smärtorna i bröstryggen har sedan minskat mer och mer efter hand. Efter behandlingen har jag inte haft migrän en enda gång.

Under själva behandlingen kände man inte så mycket men efteråt såg man tydligt skillnaden när vi tittade på bilderna. 

Jag är helnöjd med mitt besök och har fått de resultat jag ville ha av behandlingen."
- Tex Williamsson

 

Atlasterapeuten Linnéa Marklind (Atlaskotan Gnosjö) som behandlat killarna och som även arbetar som lagets massör säger:

"I en sport som ishockey går det mycket fort och man får många smällar. Man tar ibland emot tacklingar oförberedd, trillar, eller utsätter huvudet för häftiga vridningar. Det kan finnas en risk att atlaskotan kan bli förskjuten i sådana situationer. Båda killarna fick mer upprätt kroppshållning efter behandlingen. Detta leder troligtvis till mindre snedbelastningar i kroppen vilket i sin tur kan minska risken för belastningsskador. Vid vanlig massage efter behandlingen har jag även märkt att deras nackmuskler blivit mindre spända." 

Roger Strömberg

"Det är nått helt otroligt vad som hänt mig"

Roger Strömberg

Redan i början av 1970-talet råkade Roger Strömberg ut för en svår olycka där han slog av både käkbenet och bröt armen på flera ställen. Efter detta fick han många och långvariga besvär med bland annat nacke, rygg, mage, migrän och yrsel. 2010 gjorde Roger en behandling med ATLANTOtec-metoden som enligt han själv förändrade hans liv.

Se filmen där Roger berättar om sin upplevelse.

"Jag har haft problem som heter duga i många herrans år.

Nackledens funktionsstörningar rättades till på mig, vilket också gjorde att kroppen började räta ut sig.

Sen hände det saker ska ni veta. Det var massor med besvär som började avklinga och idag är allt jag har kvar en lätt kittling i ryggraden. Till och med min skolios börjar gå tillbaka. Ryggraden håller på och rätar ut sig.

Jag tycker att alla skulle prova som har varit med om någon olycka eller bara har märkliga besvär: kontrollera nackleden hos Atlaskotan. Gör det, det är grejer, jag lovar!"

- Säger Roger Strömberg i filmen

Draga Kracjevic

"Nu har jag bara ytterst lite huvudvärk"

Draga Kracjevic, 47 år

Draga Kracjevic 47 år"Jag hade huvudvärk varje dag. Kände mig yr och hade mycket spänningar i nacken och ländryggen. Det var faktiskt svårt att tro att behandlingen skulle kunna hjälpa. Men nu på återbesöket ungefär en månad efter behandlingen har jag bara ytterst lite huvudvärk. Även min yrsel har minskat. Blev bra bemött av Emilia på Atlaskotan i Malmö och kan varmt rekommendera denna behandling."
- Draga Kracjevic 47 år, vid sitt återbesök hos Atlaskotan i Malmö 

Mia Hildén Höglander

"Jag var trött, trött, trött!"

Mia Hildén Höglander

Mia Hildén Höglander, 50 år


Hade varit på utredning i 4 år för trötthet. Nu efter behandlingen hos Atlaskotan är jag JÄTTEPIGG. Orkar planera saker. Sover inte middag längre.

Dessutom är huvudvärken borta.

Våga prova detta, det är troligtvis värt varenda krona.


- Berättar Mia vid återbesöket hos Atlaskotan Karlstad.

load more hold SHIFT key to load all load all

BOKA DIREKT!



Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Vi samarbetar med