Ankido De Basso

"Den akuta smärtan är nu borta och styrkan kommer sakta tillbaka..."

Ankido de Basso, 40år
Odontologisk ansvarig tandläkare och klinikchef på Colosseumkliniken i Arboga

 

Tid efter behandling: 4 månader

 

Hur upplevde du behandlingen?

Behandlingen är icke invasiv och behaglig om än lite annorlunda. Hade redan läst in mig på tekniken innan jag bokade tid och hade genom kontakter hört en del om behandlingen. Jag är alltid positiv och förhoppningsfull när jag kommer till behandlingar och tycker att behandlingen levde upp till mina förväntningar.

 

Hur mådde du före behandlingen?

Desperat är nog det bästa ordet jag kan använda. Mer eller mindre saknade jag känsel och styrka på hela min vänstra sida och väntade på en tid för utredning för eventuell operation. Tyckte att detta var den sista chansen efter att ha varit hos läkare, kiropraktorer, akupunktörer, naprapater och åtskilliga massörer. Smärtan var ständig och på morgonen ville jag inte upp ur sängen. Ständigt trött och svag. Listan kan göras lång.

 

Har du upplevt några förbättringar?

Den akuta smärtan är borta och styrkan kommer sakte tillbaka. Jag känner mig inte helt återställd, men är på bättringsvägen. Jag skulle kortfattat säga att jag numera är funktionell som människa och det är en skön och härlig känsla.

 

Skulle du rekommendera andra att göra behandlingen?

Det skulle jag definitivt och har gjort det flertal gånger. Jag har idag implementerat Atlaskotans idéer med mina egna rent yrkesmässigt och tittar efter fler variabler när mina patienter kommer till mig med smärttillstånd i ansiktsregionen.

 
load more hold SHIFT key to load all load all

BOKA DIREKT!Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Vi samarbetar med