GDPR

atlaskotan logo

Hej 

Vi på Atlaskotan och Atlantotec Nordic AB har alltid tagit frågor om dataskydd och säkerhet på stort allvar. Därför välkomnar vi EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation), som träder i kraft den 25 maj.

GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.

Att du får det här mailet betyder att dina personuppgifter (t ex din e-mailadress) finns i vårt system. Det kan vara för att du har gjort en undersökning eller behandling hos oss, eller varit i kontakt med oss av någon annan anledning.

För att anpassa oss till GDPR har vi uppdaterat vår personskyddspolicy. I policyn beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi hanterar och hur länge vi sparar dem, vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter, och hur du kan kontakta oss i dessa frågor.

Du behöver inte göra någonting med anledning av det här mailet. Vi skickar det bara för att du ska veta om denna förändring, som är positiv för dig. Däremot finns allt samlat på vår hemsida för dig om du vill läsa mer och ta del av vår uppdaterade personskyddspolicy.

Med vänlig hälsning
Atlaskotan/Atlantotec Nordic AB

BOKA DIREKT!



Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa ATLANTOtec® metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Jag vill bli kontaktad

Hur många hjul har en bil

Vi samarbetar med