Om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling av muskulaturen i rygg och nacke, baserad på den innovativa och beprövade Atlantomed-metoden.

Den första Atlantomed-kliniken i Sverige öppnades i april 2008, i Kungens Kurva. Idag finns certifierade Atlantomed-kliniker rikstäckande från norr till söder. Sedan starten 2008 har våra mottagningar behandlat över 27.000 personer i Sverige. 

Metoden har även utbildade terapeuter i Schweiz, Tyskland, Österrike, Italien, Slovenien, Spanien och Australien där över 200.000 personer behandlats.

Atlaskotan och Atlantomed-metoden har blivit uppmärksammade både i tidningar, radio och TV-program. 

Våra terapeuter 

Våra terapeuter är erfarna kroppsterapeuter med specialiserad vidareutbildning till Certifierade Atlasterapeuter och de flesta arbetar även med bland annat klassisk svensk massage. De har även utbildning i anatomi, fysiologi samt basmedicin. Men den viktigaste egenskapen hos våra terapeuter är dock medkänsla samt engagemang för att hjälpa andra att må bättre. 

Tveka inte att höra av dig till någon av våra mottagningar ifall du vill veta mer.

BOKA DIREKT!Ring för info & bokning!

010 330 00 88

Atlaskotan firar 10 årsjubileum

DELBETALNING

Vill du dela upp din betalning?

Läs mer

Kort om oss

Atlaskotan är ett koncept för behandling baserad på den innovativa Atlantomed-metoden med samlade erfarenheter från över 200.000 behandlade klienter i Europa.

Sedan starten i april 2008 har våra mottagningar behandlat ca 20.000 personer i Sverige.  

Vi samarbetar med